Borde......

...ja det borde jag, jag borde kanske blogga lite.

Mörka vintrar.....

Mörka vintrar är det värsta jag vet. Då går jag omkring och funderar i negativa banor. Varför har jag inget fast jobb? Varför har jag så ont i huvudet? Varför känner jag mig så trött? Vart har alla vänner tagit vägen? Är mina barn lyckliga?

Varenda vinter ser nog likadan ut och jag tycker alltid att det känns värre än förra vintern. Djupa suckar, en tår i ögonvrån, en taffligt försök att umgås. Men men...snart kommer våren igen och då är denna tid som bortblåst och snart har ni gått igenom alla årstider med mig:-)

Nu ska jag iväg och jobba igen, denna vecka har jag må ons fre bokad. Helgerna har jag tagit bort i januari. Jag fixar inte riktigt de där samtalen 06:40 lör och sön känner jag. Vakna raskt av en skarp telefonsignal och inte veta vart jag ska eller till vilken tid jag ska jobba. Försvinna innan barnen vaknar utan att få förbereda dom på att jag ska jobba...nää...de får vara ett tag faktiskt.

Tjingeling på er!!!

Hej hej igen...

Mmmm, dåligt med inlägg, jag vet....förlåt. Men jag har liksom ingen tid över att sitta vid datorn när alla i familjen är hemma på julledighet. Jag har ju heller inte varit speciellt ledig, jag har ju jobbat väldigt mycket nu, det blir ju så som vikarie, jag jobbar när alla andra är lediga. Meeen, det kaaaaanske blir ett slut på det nu. Jag har sökt ett jobb och ska på intervju den 16e, mer säger jag inte, törs inte. Återkommer om det. Men mina tankar snurrar som bara den...tänk om...fasta tider, dagtid, fast inkomst, planera, spara...åååååh vad härligt det skulle vara.  Ja ja, nog om det....zzzipp.

Lite bilder kan jag bjuda på...

Felix 10 årsdag


Alex 4 årsdag


Felix som stjärngosse


Alex som tomte


Alexander kunde förresten inte alls sitta still under sitt luciatåg, han kivades och pratade med alla runt omkring, tillslut ställer han sig upp och ropar: "Mamma! kan jag gå nu eller??" "Nej Alex, sätt dig ner" "Meeeen maaaamma, jag måste kissa" "Jaha, hrm, ja men gå då lilla vän" Efter luciatåget berömde alla föräldrar sina barn, åååh vad duktig du var. Jag hann knappt fram till Alex för att berömma honom utan han sa direkt, "Du mamma, nästa år skärper jag mig" Lilla vännen, mammas gull!


Hej så länge......

RSS 2.0