Cirkus!

Idag så hade min Alexander bestämt att han skulle till frisören. Ja då är det ju så. Jag passade på att ta med Felix också då han inte är sådär jättelätt att få iväg. Så efter dagis åkte vi ner. Det är ju en drop-in så vi får vänta en bra stund. Jag var ändå lite förberedd tyckte jag då jag lagt in Wipeout i mobilen som grabbarna kunde titta på.

I vår väntan så kom en av frissorna fram och frågar om vi tänkt gå på cirkus ikväll. Näe, sa jag. Då sa hon att vi kan få deras fribiljetter, 3 st, för de orkade inte gå! Ungarna var överlyckliga och halvskrek:-) Så 2 klippningar och 3 biljetter till cirkus för 250 pix! Helt sjukt! Urgulliga tjejer på KLIPPET.
                                                                    
     
Alex nystylad


Felix nystylad

Sen när de var klippta så var det ju bara att skynda hem för att laga mat och hinna äta. Alex frågade ungefär varannan minut om vi skulle åka snart?.... eller.... är det 10 dagar kvar?....eller...Bor cirkusen långt bort? När vi sen satte oss i bilen så hann jag backa max 0,5 m när han frågade: -Är vi framme snart? Men då kom han nog på sig så vi börja asgarva allihop:-)

Uppe vid cirkusen började Alex hjärnkontor arbeta på högsta hastighet. Vem har egentligen satt upp det här tältet? Spelar man inte fotboll här? Vart går dom som jobbar på cirkusen in? Varför pratar dom inte med varandra? Får jag sockervadd sen? Ska clownerna gå hem till sig sen när det här är slut? Vart bor clownerna? 

Åh, jösses! Helt underbart! :-)

Första numret bestog av en kvinna 2 katter och en trapets plus ett rep. Kvinnan satt i taket på trapetsen och 1 katt klättrade upp på repet till kvinnan. Alex stirrar storögd upp och utbrister: -Vad vackert! Felix var upprörd för ingen hade frågat katten om han var höjdrädd. Efter 45 minuter var det paus. -Nu vill jag åka hem!, säger Alex bestämt. -Va!? Nej, det är inte slut än, sa jag. -Det gör ingenting, jag är lite rädd, säger han. Min Liten:-)

Vi gick iallafall in igen och jag lyckades intala honom att han ville rida på en häst. Först sa han JA...sen sa han NÄE, det var nog när han såg att hästen var riktig och att man inte stoppade in en 5-krona i den. Men det var den minsta lilla häst som jag sett så jag visade han den, Nej, mamma, den är för stor den måste vara såhär liten sa han och visade typ 2cm mellan pekfingrarna. Han fick prova sitta på den iallafall och sen bar det iväg lungt men skumpigt, hela vägen runt manegen förklarade han för mig att han faktiskt skulle av där borta i hålet (utgången) Han var överlycklig när det var klart och han kände sig jättestolt!

Alex på hästen

En sen men oj så lyckat kväll för oss alla 3, och jag som inte trodde nåt skulle hända denna vecka.

Nöjda killar, och knasiga faktiskt....;-)







Ta hand om er! Kramar!

Äsch jag får nog kasta in ett inlägg här...

Mamma ringde i morse och var upprörd över Twitter.  Hon tyckte det var töntigt:-) Det visade sig sen att hon egentligen var avundsjuk för att hon inte fick följa med till skärgården. Hon läste det på Twitter:-)

Nu är hela huset tomt och jag funderar på om det är skönt eller inte. Ungarna är i skola och på dagis och Håkan åkte till Norge i morse. Det är nog lite skönt en liten stund men samtidigt tycker jag inte om att inte ha nått att göra.

Annars då?.... Ja nä jag vet inte, det har nog inte hänt nåt anmärkningsvärt. Friska ungar solen skiner och färgen börjar återkomma till ansiktet.

Denna vecka händer nog inget speciellt...vi får se...

Kram på er!

Twitter

Jag har kanske tappat er kära läsare, men om ni ramlar in här så har jag börjat "twittra" Mycket enklare. Herregud man kan ju blogga närsomhelst hursomhelst genom mobilen. Bara att skicka ett sms:-) Cooolt! www.twitter.com/qarinalarsson 

Hej på ett tag!

RSS 2.0