Trög morgon.

Ungarna är sjuka visade det sig. Oscar har ont i magen och Felix är förkyld. Alex kräktes igen igår efter vi lämnat han till Joakim. Alex hade magsjukan i fredags, men var tydligen inte klar med den. Man går verkligen och känner efter nu om man har någon bacill på G. Jag jobbar natten i natt, och det är min värsta mardröm, att bli magsjuk under ett nattpass.

Riktigt ont i triceps idag efter gårdagens kick´n box, M hade med sig halva släkten så Håkan kunde följa med på det passet, han har ont i magmusklerna han. MEN! Det är ett GÖTT ont:-)

Nu är jag superduper hungrig!

Helgens bravader...

Bastuklubb med brudarna i fredags. Åh herregud vilket kackel men så jäkla roligt. Det var dropin på relaxavdelningen men typ bara vi där. Nån stackars ensam karl såg vi ibland men jag tror den tröttnade och gick in i badhuset i stället. Det var ett gubbgäng från skanska där före oss som abbonerat och de hade nog levt rövare där inne ordentligt för personalen såg inte så road ut. Framförallt inte när vi upplyste dom om att det var stopp i toan efter dom. Detta resulterade i att det bubblade upp avloppsvatten i golvbrunnen på relaxen, vilket vi tyckte var fruuuuuuktansvärt äckligt. Åtminstonde före 2 glas vin, sen var det tydligen inte nåt som bekom oss:-) Vi satt ju ändå i utomhuspoolen. Vi fick faktiskt en fribiljett när vi gick. Efteråt gick vi och käkade, och sen droppade en efter en av. Utom jag och L förstås som trodde vi var vana partajare helt plötsligt och drog vidare till 2krogen OCH efterfest. Eller ja efterfest, djupa disskutioner och 3 glas vatten. I går blev jag verkligen påmind om att jag inte var en van och rutinerad partajare. Jag tog mig inte ur pyjamasen på hela dagen:-) Mina pojkar tröttnade på att jag låg där så Alex och Felix kröp ner de med. Där låg vi och hade mysiga funderingar och korkade svar:-) Alex frågade bla om jag skrek när jag föddes. Nä sa jag, jag ville inte vara som alla andra bäbisar, jag ville vara speciell. -"Va? Sa du ingenting? "-Nä, jag höll en skylt det stog hej på" Alex såg alldesles chockad ut i en millisekund sen gapskratta vi allihop:-)

I torsdags bestämde jag mig för 3 dagars vila, men idag tyckte inte min kropp det. Jag är superrastlös. Hittade ett kick´n box pass på badhuset som M brukar gå på så idag kl 17 hänger jag med henne dit. Schmock schmock!





Nu äntligen!

Nu kan jag äntligen alldeles strax åka hem och sova, är hungrig som attan och trött. Men först: Solterapi!

Over and out!
Hörs senare.

Ööööööhhh

Ja nu har jag vaknat. Väcktes av en alldeles onödig och störande insulinkänning, 2,6 kl 13:00. Jag körde en timmes yoga när jag vaknade, det var skönt. Det blev mycket start/stopp i badminton igår å jag var absolut kort i musklerna. Senare kom fina Håkan hem med sushi, mums! Nu är Alexander på ingång, de stora är redan hemma. Idag är det ju löning och det innebär storhandling de lux!

I morgon är det dagen D! Dagen som innebär avslappning och själahealing i världsklass!

Bad av skitig Kevin (och sur)

Men snälla husse, jag behöver inte bada. Jo, Kevin, det blir bra ska du se.


Det tror jag inte...


Men matte! Stå inte bara där! Rädda mig!

Mitt i natta.

Sitter på jobbet nu, är lite seg. Ska göra mig ett gott chai te strax.

Nä, inte vann jag över Håkan inte bara för att jag hade ett nytt rack. Men men inte hänger jag läpp för det. *inte så att det syns iallafall* Skönt att spela, Alex och Oscar var med och roade sig i hallen.

Jag och mitt nya rack:-)


När Felix kom hem från skolan idag så spelade vi det nya wii spelet, Michael Jackson-nåt. Man ska iallafall dansa som han och det är skitkul och apjobbigt. Man behöver massor av svängrum kan jag lova och man får se upp så man inte åker på en snyting av den som dansar brevid *ingen nämnd* ;-)

Nu ska jag fixa en kopp te!

Tji fick ni.

Jag tänker inte alls klaga över hur ont jag har. Det var ett mycket lugnare pass i går. Håkan klrade sig fint, j jag med för den delen:-) Idag känner jag mig lite stel men stark. Vi körde en del rygg på yogan i måndags och jag känner av det. Ikväll blir det äntligen badminton, och då får jag prova det nya racket äntligen!

Jag ska alldeles strax köra Alex till dagis för första gången denna vecka, jag ska jobba 2 nätter nu så dagsvila behövs. Alex vill helst vara hemma men det blir alltid roligt för han när han väl är där. Nyttigt att träffa kompisarna och jämnåriga, blir tufft att alltid besegras av storebror. Framförallt när denna saknar ödmjukhet inför sin bror ;-)

Solen skiner idag och kanske kanske tar jag en långpromenad med Kevin, beror på vad som hinns med, inget stress 2011!

På återseende.

Kick´n box!

Snart är det dax för kick´n box igen. Håkan henkar denna gång. Jag köpte egna handskar idag. Nu slipper jag köra ner handen i de lånade på klubben, lite äcklad blev jag med tanke på hur mycket man svettas. Jag lånade brorsans sist och det är ju ändå eget dna så inte lika äckligt på nåt vis:-) Ungarna är på badmintonträning precis nu och mamma är på ingång för att vara barnvakt. I morgon kommer nog mitt inlägg handla om hur ont jag har :-) ursäkta på förhand!

Dagen i karlstad var skön. Vi käkade på mitt i city. Håkan beställde kebab med ?potatissallad? Alex tog som vanligt kyckling spett med jordnötsås och jag tog chicken noodles. Tänkte att jag gör ett undantag med kolhydraterna med tanke på träningen ikväll och känningen sist, tror det var ett smart drag. Besöket hos läkaren var en höjdare, jag möttes av ett stort leende och hon sa. "-Och du mår bra har jag sett" Jag har sänkt mitt hbA1c från 8,0 till 6,6 på 3 månader och det är enastående bra. *klapp på axeln* Jag har även tappat 3 kilo, nu är det bara 3-4kg kvar. 

På vägen till karlstad skrek för övrigt Alex från baksätet att han var så hungrig så det kändes som han brutit benet....typ. Dä ni, dä ä hungrigt dä!
 
Ha en fin kväll!

Godmorgon!

Ligger i sängen och ska alldeles strax gå ner och äta frukost. Felix var tidigt uppe så han har redan ätit och Håkan sticker och jobbar nu. Ska bara invänta lilleman som sover fortfarande. Felix kom in till mig nu och berättade att han träffat "Ray William Johnson" i natt. Va? ":`-Men mamma, vet du inte vem det ääääär?" Öhhhh nä. "-Det är den typ bästa youtube gubben evvvver!" Jaha. Jag hänger inte riktigt med känner jag måste kolla upp det det där. Nämen, nu kom Håkan med en berocka också, den här dagen kan ju bara bli bra när den börjar så här :-)

Jag tänkte att jag skulle berätta vad jag gjorde igår men jag tänker och tänker och kommer inte på......JO! Vi åkte ner till stan jag Alex och Håkan för att hitta ett par passande träningsbyxor till Håkan, utan dragsko eller blixtlås. Men vi hittade inget, däremot hittade Alex sin mormor på stan:-) Min lilla mamma hakade på och vi luchade ute. Sen följde hon med hem och gick ut med Kevin. Vi åkte efter det iväg på loppis vid marieberg där Alex handlade en hund och en medalj för 5 kr och vi köptwe såna här strömpaddlar ni vet, såna som är bra för ömma muskler och leder. De såg jättefräscha ut och fina, vi får se hur VI ser ut efter vi provat, Håkan får prova först;-)

På kvällen igår var jag och L på fitnessyoga, det var trevligt mysigt och skönt att komma iväg på nåt men inget mer. Själva träningen var precis som det jag kör hemma, jag längtar till ikväll. Då är det kick´n box igen! Det ska ju kännas efteråt menar jag. Håkan börjar bli nervös för ikväll, och jag vet precis hur han känner. Det där jobbiga av att inte veta hur det ser ut, vilka rutiner det är och vad det är för folk där. Men det blir kul.....och skittufft:-)

Herregud! Nu stack Alex in huvet fnittrade och sa "-Är du blind kärring!" Sen gapskrattade han charmigt och berättade att han stog bakom dörren jääääättelänge;-) -"Jag vet sa jag, du flåsar alldeles för mycket för att det ska bli bra smygning" "-Oj då", skrattade han.

Nej nu ska vi gå ner till köket för att inviga dagen. Idag tänder vi ljus och myser innan vi drar till karlstad. Jag ska på läkarbesök,rutinkontroll och sen fortsätter jakten på träningsbyxor!

Kram!!

Vad ska du bli när du blir stor?

Carina, vad ska du bli när du blir stor? Jag ska bli vätrinäär!

Ja, det ville jag bli när jag blev stor, är jag stor nu och vad är stor? Jag vet inte riktigt var tiden tog vägen. Vad blev med alla år? Jag har inte haft tid att plugga, jag har nog alltid tagit hand om någon jämt, så egentligen måste ju det vara mitt "kall". Eller? Jag hade förmånen att genom Britt Söderlund, en mycket härlig människa som berörde mitt liv, vart tog hon vägen? Jaja iallafall så hade jag förmånen att genom henne ha ett samtal med min guide i livet. Och då sa han till mig att där jag är idag har jag liksom bara hamnat och att jag skulle få ambitionen att slutföra mina studier, jag skulle ta mig i kragen för det var jag tvungen till. Men hur, när, var? Jag väntar fortfarande på det där mellanrummet i livet där ambitionen ska få plats. Jag kan ändå inte säga att jag slösat bort min tid där jag skulle staka ut min framtid för jag har ändå alltid gjort nytta. För någon och några.

Där jag är nu i livet är jag ganska nöjd med det jag gjort och jag antar att min tid kommer. Jag är ändå nästan färdig undersköterska, bara 2 kurser kvar. Och jag väljer nu att inte kalla mig misslyckad för jag har iallafall kommit en bit på väg och jag hoppas jag har berört någon i mitt liv och att jag är stor i någons liv.

En dag att fundera är inte att underskatta!

Myspys på er!

Stark starkare Carina!

Idag känner jag mig stark som en björn:-) Vi har haft en underbar frukost tillsammans. Nu bloggar jag medans Håkan lagar hyllarna i min garderob (utan att jag någonsin nämt något om det, underbart) Tack igen:-) Alex sitter en stund vid datan och Felix spelar psp. Vi ska röja en stund här idag bara för att vi kan och har tid. Men vi måste verkligen köpa en ny dammsugare, vår centraldammsugare bara krånglar hela tiden och nu vill jag ha en vanlig.

Igår kväll hade vi mys med film, "Den magiska leksaksaffären". Tyvärr var jag den som somnade först, runt halv nio tror jag. Jag fick familjens godkännande att förflytta mig till sängen och det var skönt, somnade nånstans mellan dörrkarm och huvudkudde;-)

Nej nu blir det lite städning innan vi börjar gamea jag och Håkan, det blir Donkey Kong, ungarna gillar att sitta brevid och ge "tips"



Äh! Jag klarar det här!

Mjo, det var vad jag fick intala mig själv i morse när klockan ringde 05:45. Hasade mig in i duschen och duschade varmt....mycket varmt för att jag skulle känna mig lite mjukare. Men värmen resulterade i att jag blev tröttare *kan inte få allt* Håkan kom upp och höll mig sällskap till frukost och sen körde han mig till jobbet. TACK. Denna dag blir verkligen något att sätta tänderna i. *spännande*

Jag har fitnessyoga att se fram emot på måndag, har ingen aning om vad det är men ska iväg med L för att prova i allafall. Tror att det kan vara bra kombination yoga och kick´n box.

Annars idag är det jobb ända in i sena eftermiddan. Sen ska min lilla pluttinuttsnuttipluttpuss även kallad Alexander hämtas så nu är ordningen återställd en vecka igen!

Ha en alldeles förträfflig helg!

Hang in there!


Ajajajajajajajaaaaaaj!

I morse så trodde jag inte att jag skulle kunna röra mig på hela dagen. Jag har så jäkla ont efter träningen igår så jösses. Men det är gött ont. Vilken träning. Det var stenhårt redan från första minuten, och efter ca 50 minuter fick jag ett blodsockerfall i kombination med blodtrycksfall så jag var nära att kräkas. Jag startade med ett blodsocker på 15,4 och då kopplade jag bort pumpen, efter 50 minuter hade jag 5,4 helt utan insulin, kopplar jag bort pumpen så har jag inget insulin alls i kroppen som ligger kvar. Jag fick gå ut en stund och sätta mig. Efter tio minuter var jag i gång igen, men med lugnare tempo. Det är lätt att ryckas med och glömma att man faktiskt inte kan köra hårdare än man orkar. När jag kom hem var jag helt slut, började redan då få ont så Håkan fick tappa upp ett bad åt mig innan jag kunde lägga mig för natten, sov väldigt dåligt med fortsatt fallande blodsocker vaknade 6:30 med ett socker på 2.3. Jag får nog planera detta bättre, det blir till att prova sig fram för jag har aldrig kört så hård träning förut. På tisdag får Håkan bli standin för H kan inte då och det är skönt att ha någon man känner att sparra mot. (eller vad det heter)

Tack Broder för tipset, jag är supernöjd med träningen!

I morse åkte jag till frisören med H. Jag är ju på jakt efter en ny frisör och jag fick fullt förtroende för dom där, är väldigt nöjd och ska bara gå där hädanefter.

Rör mig lite lättare nu än i morse men så var det en vänlig själ som sa att andra dagen är värst så då vet jag vad jag har att vänta mig i morgon när jag kliver upp kl 06:00. :-)

Ha en skön kväll!

Lyx lyx lyx lyx!!!!

Gud vad gott jag gjort mig själv! I går skulle ju jag och L simma några vändor men när vi väl var där så sa vi: "NÄE! Vi slår till på relaxen" och det gjorde vi. Som små tonårstjejer fnissade vi heeela vägen upp i hissen och kramade de handdukar som vi fick med oss i priset:-) Jag kan lova att det var så himla gudomligt, bubbelpoolen, ångbastun, och sist hårinpackning i torrbastun. Vi simmade några längder också, faktiskt:-) 2,5 timme fullkomlig njutning! Idag träffade jag H och vi åkte till ejes, där lyxade jag till det med en bit smörgåstårta sen solade vi. JAg följde med H för att boka tid hos frisören som vi hittade efter många om och men samt pölsebusker (det sista var internt) Och det slutade med att jag bokade en tid till mig också så i morgonbitti följer jag med H och klipper mig jag med!

Måste samla på mig ny egen energi, den jag hade tog helt slut.

Relaxen.


Kondis!

Plask.

Idag ska jag iväg och simma med bästaste L! Har varit lite trögt i några dagar nu. Skönt när man kommer på spontangrejer att göra, då hinner man inte komma på några ursäkter;-)

XOXO

Så det blev...

Det slutade med att jag åt frukost i sängen och kollade på Gossip girl fram till klockan 12. Jösses:-) Sen blev det en minirastning av hunden och en dusch innan jobbet där jag sitter nu. En liten stund.

Min bror ringde och frågade om jag ville med på kickboxning men jag är så skraj för att jag inte kommer orka, jag har ju inte direkt ett överskott av kondis:-S Men men, ju mer jag tänker på det ju mer lutar det åt att jag följer med snart... Måste prova nånting nytt, det dör man väl inte av....Eller?

Kolla vad jag kom på att jag lagt ut på youtube för längesen:-)

Klicka på länken
http://www.youtube.com/watch?v=bO48PKxeiH4

Godmorgon!

Jag har inte gått upp än. Hela familjen har åkt hemifrån till skola och jobb och jag är alldeles ensam. Försöker njuta av det men jag tycker det är för tyst och jag börjar även bli hungrig. Ska kolla ett avsnitt av Gossip Girl innan jag går upp eftersom jag ändå har datorn här. Jag har hittat en sida där man kan streama tv gratis! www.free-tv-videos-online.me Verkligen ALLA serier finns där.

Ha en positiv dag!


En mycket mycket seg dag.

En mycket lyckad fest igar, men det blev ju naturligtvis en riktigt seg dag idag. Jag har legat pa soffan mest hela dagen och glott pa TV med Felix. Jag tog mig faktiskt till Marita for en kaffe ocksa, inte illa. Jag lagger ut lite bilder fran igar, just idag sager de mer an mig:-)

Jag ar "naturlig"


Felix ar "naturlig"


Hakan ar glad


Hobbitarna:-)


Fodelsedagsbarnet med fru.


Nu blir det film med make och de stora grabbarna, trollkarlens larling.

*viskning* här Carina, här är vi.....kom...kom

....var inte rädd....vi vill vara din vän... kom kom....

Föreställ er det underjordiska i Ronja Rövardotter. Så lent och förföriskt. Det är precis så min mans vinigum pratar till mig och JaA jag har testat men de bara ljuger och luras, de är inte alls här med vänliga avsikter. Fy!

Jag hoppas att jag med mitt tränande och Yogande nu ska kunna få styrkan att motstå denna underjordiska dragningskraft till detta socker. Det går superbra vissa dagar, jag är stark som en oxe, jag hånskrattar sockret i ansiktet men andra dagar låter jag mig luras.

Idag ska vi ju på 60års festen! Åhh, vad det ska bli kul, ser så fram emot att hela släkten samlas. För att vara en släkt som inte är överens så har vi alltid löljigt kul när vi ses:-) Kläderna har inhandlats Håkan och Felix är nyfriserade (Alex och Oscar blir inte med) men jag har ett problem med mitt eget hår. Gaaah! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blonderade mig för ett tag sen. Hemma. 10 ggr för att vara exakt. Det var inte nyttigt för håret. Det ramlade av och varje gång jag kom ut ur duschen så hade jag en ny frisyr. Nu är det mörkt igen och jag håller på att läka det så gott det går men jag kan ju inte göra något med det. Men nu precis så satt jag i telefon med finaste L och hon gav mig ett tips!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan åka och köpa det som behövs:-)

Ha en fin helg!

Jag som blond.


Vårkänslor.

Mina vårkänslor kommer lite för tidigt, det är ju trots allt fortfarande minusgrader ute. Men jag tror min kropp fick en glimt av våren den där veckan med plusgrader. Åh vad jag längtar efter torr asfalt, värmande sol i ansiktet och överdragsbyxlösa ben. Njutbara promenader med Kevin, inte dom här jag-drar-hunden-i-bakbenen-för-han-måste-ut-och-kissa-trots-kylan promenaderna. Nä "hipp hipp hurra" för solen!

Nu ska jag snart lägga mig på yogamattan (dyna till utemöblerna) och ta fram mitt yogabälte (Felix judobälte) och stresc...strech...stretch....sträcka ut mina muckler.

Sen ska jag och Alex ta en mor och son fika på kondis, Alex ska beställa en osynlig kaka som bara han ser för han har pulvret, och jag ska beställa en kopp thé, endast thé! Efter Felix slutat skolan så ska han och jag ner till stan för han vill klippa sig.

I morgon är det min morbrors 60 årsfest och jag ser verkligen fram emot den, har inte dykt upp en enda ursäkt för att inte gå än och denna gång kommer de inte att dyka upp heller :-)

Vår!



"Våren är vackrast en vinterdag"
Carl Hammarén

Jag börjar sakteliga komma tillbaka...eller?

Jag känner att nu är jag på G! Jag har tränat hemma på wiifit ett tag nu och det har gjort att jag har fått njutningen av träningsvärk och nu börjar jag nog även få endorfiner för jag är SUGEN på att träna. Men jag vågar inte riktigt ropa hej än för jag känner mig för väl *suck* Men det som är bra är att vi är ett gäng tjejer som bestämt oss för att blomma ut detta 2011! Att sitta hemma och häcka och vara osocial och bitter, det är så 2010 if you know what I mean:-) NEJ, detta ska ju bli ett "må bra" år, det bestämde vi ju. Det är lättare när man är några stycken att hålla våra löften. Och Ingen ska träna eller umgås för att vi måste, utan enbart för att vi vill. JA! Det är nog nåt jag ska köra med oftare också.

Jag Vill städa, för jag älskar känslan efteråt. Jag VILL till jobbet, för jag trivs och tycker om att bidra. Jag VILL träna, för jag älskar min kropp när den är sund.

Feel free att ta efter!

Jag körde ett yoga pass också, efter den där DVD´n ni vet som jag provade för något år sen. Dett är mitt mål:



Eller hur? :-) Hihi:-)

Kram och fridens liljor på er!


Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg mitt inlägg "Att vara förälder"? Annars läs den igen, den är från februari 2010. Jag har funderat ända sedan dess, ja, jag är liksom lite sån, och ibland har jag läst just detta inlägg igen. Tiden då pappa var sjuk är lite grå så ibland läser jag de få inlägg jag gjort under den tiden.

Jag har äntligen kommit på en sak och det rör just denna mening:

"Det gör att jag har svårt att förstå andra föräldrar. De föräldrar som väljer bort sina barn, som inte förstår vilken lycka och vilken ära det är att få ett barn. Att följa att stödja att älska."

Jag tycker det är jobbigt att inte förstå andra människor, jag vill verkligen förstå för jag är uppriktigt intresserad av hur andra människor fungerar. Och anledningen till att de här föräldrarna väljer bort sina barn, det borde ju bero på att de är rädda för att göra fel? Eller att de inte anser sig som viktiga? "Barnet får det bättre utan mig". Eller? Ja jag vill tro det just nu iallafall, jag behöver stänga den här dörren nu känner jag. Jag har funderat så oerhört mycket över min biopappa och hur han funkar det senaste året att jag har verkligen vänt ut och in på mig själv. Och det är nog för att min fina fina älskade lillasyster har en fuff period nu. Det är inget speciellt utan hon råkar befinna sig i tonåren "bara" och det är inte en snäll men dock viktig period och nu är det hennes tur att bli bortvald och det gör mig ont och hon undrar naturligtvis under den tuffa attityden varför? För när det gäller föräldrar så är vi alltid barn, och ibland väldigt små barn.

Jag älskar dig Maria, du är viktig för mig.




Dålig på att planera...eller?

Ja hörrni, är jag så innerligt dålig på att planera eller är det medvetet? Att jag liksom funkar bättre i "sista minuten" Jag tror på det sistnämnda. Nu sitter jag här i sista minuten igen. Ska börja jobba om en timme men kan inte slita mig från white lion (jag älskar spotify) och mina jogging byxor. Ska omedelbart hoppa in i duschen nu så jag kan starta min promenad till "city". Jag har faktidkt idag tränat med min wiifit, promenerat med hunden ringt viktiga samtal och haft en liten stund vid spotify och facebook. Nu kör vi!

Kramar

God morgon...

Sista natten gjorde jag nu, sen är det 2 veckor kvar tills de kommer tillbaka på schemat. Jag känner mig trög i huvet, brukar bli lite som sirapshjärna när jag jobbat nätter. Lite grinig är jag också:-(

Meeeen, nu har jag duschat och ska ner och äta så jag ska inte vara grinig mer, jag ska inte vara grinig mer, jag ska inte vara grinig mer.......

Felix och Alex ska spela wii en stund nu och Håkan är och handlar. Han inhandlar ett sushikit så senare blir det sushibak och sushifrossa, kan man väl inte vara grinig då heller...eller? Näää.

Halka inte runt på gatorna idag nu!

Hejsan

God morgon...

Sista natten gjorde jag nu, sen är det 2 veckor kvar tills de kommer tillbaka på schemat. Jag känner mig trög i huvet, brukar bli lite som sirapshjärna när jag jobbat nätter. Lite grinig är jag också:-(

Meeeen, nu har jag duschat och ska ner och äta så jag ska inte vara grinig mer, jag ska inte vara grinig mer, jag ska inte vara grinig mer.......

Felix och Alex ska spela wii en stund nu och Håkan är och handlar. Han inhandlar ett sushikit så senare blir det sushibak och sushifrossa, kan man väl inte vara grinig då heller...eller? Näää.

Halka inte runt på gatorna idag nu!

Hejsan

Jag fattade aldrig...

Idag vaknade jag alldeles för tidigt efter nattjobbet eftersom jag fick insulinkänning. Skulle gå och lägga mig men har kontoret öppnat så är det svårt att stänga igen i full aktion. Jag låg och verkligen försökteoch för att bli lite trött så blippade jag runt på min blogg genom min Iphone och en sak är säker: Jag fattade aldrig.

Jag fattade inte att ni fortfarande var kvar och att ni lämnat massa fina kommentarer. De har gjort om här på blogg.se så tydligen ser man bara kommentarer som är skrivna kort bakåt i tiden. De andra får man klicka fram manuellt så: HEJ! Kul att ni är här, jag förtjänar det egentligen inte:-) Ska vårda er bättre.

Och Suss, självklart tycker jag att det är dags att vi ses snart, det är ju typ, 25 år sedan sist:-)

Näe, nu ska jag verkligen försöka stänga kontoret, skicka ut dom på tillfällig strejk eller nåt. Hörs!

Kramar!!

Egentligen skulle jag kunna skriva här jämt.

Eftersom jag faktiskt har ganska mycket att berätta, så skulle jag kunna skriva här jämt, men nu är ju jag den där tänkande typen så när tankarna blir för många så trängs dom liksom i dörrhålet och kan inte komma ut i skrift.

Nyår blev lugn och ganska lyckad. Den firades inte med det dunder och brak som jag föreställt mig men det är nog inte min grej iallafall. Vi käkade trerätters med mina barn, Oscar var med sin mamma detta år. Vi dukade fint och sköt korkar i taket :-) Spelade pictureka, Jag skulle blunda en liten stund bara runt 23:15 och 23:55 väckte Alexander mig för att tala om att tolvslaget närmade sig. Håkan och grabbarna gick ut för att skjuta raketer och jag och Jan Malmsjö hade som vanligt en date vid skansen. Alex varade dock inte så länge ute utan kom in lika fort som korkarna flög ur flaskorna och förklarade för mig att man kunde få raketer i huvudet. Kevin, våran fina fina vovve reagerade inte nämnvärt på raketerna som tur var. Lite speedad bara.

Julen var också bra och det som var mest underbart att se under hela denna högtid var pappa. Jag tänkte på det flera gånger, herre gud, förra året, han såg verkligen sjuk ut. Vi visste ju ingenting vid den här tiden förra året. Vi firade där på annandagen. Pappa lekte med Alexander, de pratade via walkietalkies, Alex nya favorit.
"-Morfar, vi är på hemligt uppdrag"
"-Okej, hör av dig när du är klar med det då"
"-Men morfar, det är ju VI som är på hemligt uppdrag"
"-Jaha, vad ska jag göra då"
"-Äh du kan sitta där bara"
*Tystnad*
"-Jag är död"
"-Men Alexander, hur kan du prata om du är död?"
"-Jag tog med mig våkitåkin. Kortslut"

Alex har inte riktigt förstått att det är "klart slut" man säger :-)
Han fick på födelsedagen en egen walkietalkie av pappa och Ingela och glädjen var total. När han och jag lekte med den senare så kom han fram till mig och förklarade att det är inge roligt att leka om han måste komma hela tiden. Vad? frågade jag. "-Jo varje gång du säger nåt så säger du "kom". Det är faktiskt ganska jobbigt. :-) Goa unge.

Felix var också nöjd med födelsedagen, han fick mest pengar som han önskat sig. Vi slog ihop deras fika med släkten för första gången någonsin men det passade bäst för alla och barnen hade överseende med det. Felix fick ihop till en ny mobil så Håkan skjutsade honom till karlstad så han fick gå in och köpa den själv. En xperia X8. Sen såg vi inte så mycket mer av Felix på många dagar och när vi såg honom så hade han ett blått sken från mobilen i ansiktet.

Nu har alltså det nya året börjat och jag tycker det är skönt. Detta år ska bli bättre på alla sätt. Jag är fortfarande inte riktigt i balans men jag kommer dit snart har jag lovat mig. Jag känner mig rastlös och understimulerad. Men det kanske är den ärliga konsekvensen av allt som skett. 2009 var ju jag allvarligt sjuk och 2010 var pappa allvarligt sjuk så hela kroppen har ju under en lång tid befunnit sig i ett kaos och nu börjar allt lugna ner sig så kroppen behöver nog aklimatisera sig. Jag hoppas det är så.

Jag har fått en insulinpump nu. Detta innebär att sockret ligger mycket bättre än vad det någonsin gjort. Detta innebär också att jag fått en glimt av vem jag verkligen är och hur jag ska må när det ligger bra. Mina absolut mörkaste dagar är borta, alltså de där becksvarta. Jag har aldrig någonsin tidigare förstått hur mycket mitt socker har påverkat mig. Det har gett mig funderingar och nya verktyg, skönt.

Så det var väl it for now.

Puss

RSS 2.0