title>Carina-snurrig som få. -

En bra dag till!

Japp, det känns som det. Trots att jag vaknade med för högt blodsocker och var så grinig vid frukostbordet att jag blev avvisad av min äldsta son, men nu, nu känns allt bra igen. Det är också en av de förändringar som jag märkt utav med medecinen. Utan den hade denna dagsstart gett avtryck genom hela dagen, jag hade haft jätteångest över att jag varit så grinig, och bara gjort dagen ännu värre. Men nu, nu är det borta, det var då och nu är nu. Och bara för att Håkan sitter vid datorn nu och inte umgås med mig så vet jag att han inte sitter och tänker på hur "jobbig" jag är, det trodde jag förr. Herregud vad jobbig jag har varit:-) nu förtiden är jag "snäll":-) hihi. Nu är det dags för en dusch, sen ska vi ner till stan. Ha en bra dag alla!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Sv: Tack för din fina och långa kommentar, jag uppskattar verkligen att du även följer min blogg! Jag kan relatera mig till det där om kokboken, det är kanske därför som man blir så förvirrad. Det är sorgligt att det har tagit sådan lång tid för dig att få hjälp, men det är verkligen bra att du ser till så att din son får hjälp så tidigt. Jag önskar faktiskt själv att någon kunde se mina problem då så att man kunde ha sluppit så mycket smärta. Jag hoppas innerligt att det fortsätter att det går bra för dig och att du får den hjälp och det stöd som du behöver.



Åter igen, tack så otroligt för din kommentar! Det uppskattas verkligen och jag önskar dig all lycka. Jag ska ta mig en titt på inlägget. Många styrkekramar!

2011-03-18 @ 10:44:22
URL: http://ninjapuff.se
Postat av: ♥ KHANGKHENG

allt bra? :)

2011-03-19 @ 21:01:23
URL: http://scenbloggen.com/khangkheng
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-03-20 @ 12:21:56
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Hej. Såg att du varit med och tävlar hos andra bloggare, och vill bara tala om att jag har flera aktiva tävlingar som är väldigt lätta att delta i! Fler kommer inom några dagar; kläder, smycken, massa presentkort osv!

Vill du inte ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt!



2011-03-20 @ 23:53:59
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Ninni

Sv: Ja jag hoppas att det håller i! Tack så mycket!

2011-03-21 @ 06:33:42
URL: http://ninjapuff.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0