Jaja.

Medans Håkan åker genom halva sverige för att hämta hem lilla Dexter så stannar jag hemma med min panik. Jag försökte verkligen att övertyga mig själv att jag visst kunde köra/åka 70 mil på en dag men det gick inte. Fick en överväldigande ångest, så en snäll människa ställde upp och åker med Håkan idag.

Meeeen, jag gillar ju hemmets lugna vrå, längtar bara ihjäl mig nu efter att få träffa den lille krabaten. Bild på Dexter finns i tidigare inlägg, "uuh vicken teknik"...nya kommer strax, i morgon.

Alexander började dansen idag, han bestämde sig i morse att han faktiskt ville gå. Han var lite "Illamående" när vi kom dit och när jag skulle lämna han fick vi gå igenom en hel del procedurer men, han stannade. Efteråt ville han inte bestämma sig för om det var kul eller inte. Han ville bestämma det i veckan sa han. Det tar alltid en stund för han att ta in upplevelser. Han har ju en vecka på sig att bestämma sig så det blir ju bra.

Idag fantiserade jag ihop en sommardag med barnen, packade kylväskan med sallad, fika och festis. Körde ut till skärgården, parkerade, gick ut på bryggan och hoppade i båten. Vi åkte till sandvikarna och sanden var så varm att det inte gick att gå barfota. Där slängde vi ut våran filt och kastade oss i vattnet. Efteråt blev Alex jättesur, för att det jag inte sa var sant:-) Lille vän, fick förklara att när man längtar efter nåt så kan man "drömma" sig bort och fantisera. Och det var ju inte bara fantasi, snart är vi ju där...i båten, på stranden, i vattnet. Herrejösses vad jag längtar till sommaren.

Nu är vi nyätna och ungarna spelar wii. Jag tror jag ska slänga upp fötterna en stund, börjar bli gammal, behöver vila på maten;-)

Hörs sen!

Lördag.

Idag är det lördag. Godisköpardagen. Vi ska köpa godis på Nillas har vi bestämt. Och vi gör som vi bestämt. Har hyrt en film till ikväll, "Nanny Mcphee" men har ännu inte kommit på vad vi ska äta. Det är inte mitt område. Håkan brukar vara lite bättre på det än jag.

Igår träffade jag den mest sympatiska läkaren som jag någonsin träffat. Han fattade direkt. Och nu ska väl nåt bli bättre hoppas jag :-) Jag klev faktiskt ut genom dörren igår. Inte bara för att jag skulle till läkaren. Var nere på stan en kort sväng *apoteket* Och så handla jag och Felix en varsin klocka på rean och han fick nya skor att träna i. Är faktiskt nöjd med gårdagen.

Idag har jag återigen hittat lite energi och den utnyttjar jag ända in i den mildaste grad till att städa övervåningen och tvätta undan.

I morgon ska Alexander börja på Funky kidz, dansskola och det väntar vi med spänning på, alla utom Alex, han verkar ta det iskallt, "ja, det ska väl bli roligt", men av erfarenhet så vet jag att han kan vakna i morgon och "må illa" och helt enkelt vägra att gå dit. Jag har förberett honom ganska mycket ändå, vi har pratat och han vet vart det är och han har fått se en bild av dansläraren. Han älskar dans, danselever från dansskolan har haft det med dagisbarnen en gång/år och varje gång det är slut så blir Alex besviken, så det finns grund för att jag har anmält honom.

Jag pratade även med Alex badmintontränare och förklarade att Alex har svårt för förändringar och han var omedelbart förstående och sa att självklart ska han vara kvar i den grupp han är trygg med! Så han slipper byta! Kanon. Skulle vara synd om allt bara tog slut för att det blev "fel". Nu vill han fortsätta igen.

En annan grej som händer i morgon....Jag och Håkan ska göra en lååång bilresa för att hämta vår nya familjemedlem, Dexter Morgan.

Ha en fin lördag.

Förhoppningar, förväntningar och verklighet.

Hade hoppats på att dnna dagen skulle kännas lite lättare. Det kändes som det i gårkväll och allt brukar ljusna lite när lönen är på ingång, men nä. Det funkar inte. Lönen är ju där den ska men det bekommer mig inte särskilt.

Jag ska möta Felix efter skolan, vi ska ner till stan för att köpa en ny klocka till han. Det har varit bestämt hela veckan, så han längtar.

I eftermiddag har jag fått en läkartid äntligen, tänk att man ska behöva ringa en annan vc än denman tillhör. Jepp nu var det gjort.

I skrivande stund fick jag ett samtal som jag väntat på sen igår, tack E, och på måndag ska jag på jobbintervju.

Nu, lunch.

Kram

S.U.C.K

Alex är jättesjuk nu, snorig och hostig. Även fast han fått sin hostmedicin så låter han tungandad. Vi har bara inte gjort nött. Jag kommer mig inte för att ta mig i kragen heller. Har ingen energi kvar. Har bara legat hela dagen och kollat på alla tänkbara playkanaler. Fick ytterligare ett svårhanterat problem idag. Det tar tid för mig att få distans och kunna reflektera på ett bra sätt.

Men så ringde min allra bästa H, och som vanligt har hon en del svar åt mig. Hon är klok den där människan, och driftig. Hon har liksom hela tiden ett behov av att genast hjälpa och lösa när det uppkommer något och oftast är det skönt att ha en sån människa i sin närhet när jag känner att jag inte vet.

Sen ringde det en annan som jag tycker mycket om, E, och berättade att hon tänkt på mig när det gällde ett jobb och frågade om hon fick lämna ut mitt nummer. Det fick hon såklart. Jag blev jätteglad. Och visst är det en energiboost när man känner att så många bryr sig.


Nu blir det film med mannen. Komedi blir passande.

Krupp, rayman, och dumma mig.

Ida vaknade Alex med en otäck hosta igen. Väste och skällde och hes som attan. Tycker att kruppen borde ge sig snart, han är ju så stor nu. Nu har han haft så många kruppanfall så det har blivit vardagsmat. Förr greps vi av panik, men nu kommer han själv in på natten och väser "krupp igen mamma". Denna gång blev det ju inget nattligt anfall men, det håller i sig så himla länge nu förtiden, nu har vi ordentlig medicin att påbörja i god tid.

Jaja, att vara hemma och mysa gör inte ont. Nu har vi spelat Rayman på wii, och nu ska vi bädda ner oss i soffan för att kolla på "Dumma mig" Vi tar nog en muffins också, det är ju onödigt att de ska ligga i köket och se goda ut;-)

Ha en fin solig dag!

En sirapsdag.

En lugn skön men lite trög dag. Jag och Alex har spelat tv-spel och bakat muffins. Jag hittade även lite energi i ett hörn och utnyttjade den till att städa nedervåningen ordentligt. Sen bakade vi muffins, muffins med en hemlig tvist. Dom bjöd vi Felix och Håkan på när de kom hem.

Efter Felix badmintonträning käkade vi några kvällsmackor och vi satt kvar länge jag och barnen och skrattade åt allt möjligt. Vad härligt det är när man kan skratta tillsammans med barnen. Båda mina pojkar har fått sin humor från mig och det kan kanske vara svårt för nån utomstående att hänga med när vi drar igång. Ikväll hamnade vi flera gånger i sån där skratthysteri där tårarna tillslut rinner och man försöker prata samtidigt, och tillslut skrattar man för att dom andra ser så roliga ut när de skrattar...ja, ni hajar:-)

Det var det enda jag  fixade idag, energin tog slut och jag tog mig inte till träningen. Känner mig lite låg.

Nåt annat kul/bra som hände idag var att jag och Kevin tog en långpromenad och på den promenaden så återställdes hans mage, så vi har en helt ny hund här hemma. Lugn, trygg och mysig. Nu ligger han brevid mig i soffan, nybadat och andas tungt och avslappnat när han sover...

Nu: Film.

Ledig med liten!

Idag ska jag och Alexander ha en riktig slappardag. Spela tv-spel, kolla film och mysa! Härligt att vara ledig på en vardag med barnen.

Natten till igår gjorde jag mitt sista nattpass på jobbet. På torsdagkväll gör jag min sista kväll på jobbet, sen är det slut på vikariatet. Känns konstigt, mycket konstigt. Och skevt. Får se hur det blir.....

Igår kväll åkte jag till min morbror med fru i skattkärr. Det är ett ställe där jag kan mysa ner mig i soffan när jag behöver, det var skönt efter en händelse igår som jag hade svårt att hantera. Blev omedelbart nerdäddad och fick reflektera en stund med dom.

Nu ska jag och Alex leka skola.


Hur gammal är jag egentligen?

Har varit helt slut idag. Jag känner mig som 100 år efter festen igår. Men det var superkul. Vi kom hem runt 02, och då satt mamma klar för att åka hem.

Idag kom min Alejandro hem igen så ordningen är återställd, vi har precis varit på hans badmintonträning. Tyvärr har de tvingats dela på nybörjargruppen så Alex träning blir med nya tränare samt ny dag och det var han inte nöjd över alls. Den nya tränaren sa till ungarna att ställa sig på led så skulle ha "mata" bollar till dom. Aex klia sig i huvudet och frågade, -"ska vi äääta bollarna?" Sötnosen:-)

Nu ska jag ta en promenad med Kevin och sen ska jag åka och jobba.....

God morgon, god middag, god natt.

Nu är snart min jobbnatt över. Jag har lyckats klämma en film som var jättebra, An education hetter den. Rekommenderas varmt.

När jag kommer hem ska jag äta frukost. Jag är fullkomligt vrålahungrig, och jag har fantiserat hela natten om goda frukostar. Nu är ju jag lite speciell och äter bara och endast samma sak till frukost varje morgon om jag inte bott på hotell, då kan jag spexa till det med en tallrik fil också. Men annars äter jag 2 leksandsknäcke och en kopp té. Alltid. Snacka om inrutad människa.

Sen ska jag soooooova, mmmm vad gott det ska bli. När jag klivit upp ska vi till svärfar som fyller år och efter det blir det 50 årsfest. Jag har inte ens planerat i huvudet vad jag ska ha på mig, får tänka ut nåt. Jag kan ju inte gå naken, eller?

Ha en bra lördag allihop!

Mini inlägg...

Nu har jag ätit god torsk med äggsås som min man lagat. Han är bra duktig på att laga mat han! Funderar på hur jobbnatten kommer att bli, hua så trött jag är. Ska försöka att vila en stund nu. Brasan är tänd och kudden i soffan är skön så det kommer nog gå alldeles utmärkt.

Uuu vicken teknik!

Jag var ju på pumpmöte igår och fick lära mig massor av nya saker. Herregud, nu är den inställd så jag kan fråga pumpen hur mycket insulin den tycker jag ska ta. Den räknar då ut med hjälp av mitt blodsocker hur mycket jag ska ha och hur mycket jag har kvar i kroppen. Helt sjukt, det finns även en matlista i den som talar om hur mycket kolhydrater varje produkt innehåller så allt blir jätte enkelt att justera. Helt otroligt.

Igår var vi på kicken igen, L var också där med sin kusin M. Fredrik var instruktör och körde ett ordentligt konditionspass. Idag har jag ont i min högra skinka som attan, gött ont:-)

I natt ska jag jobba. Skulle egentligen jobba hela helgen men har tagit bort lördagnatten eftersom vi ska på 50 års fest hos härliga Marita då.

Lite blandade bilder...

Kevin och jag hade morgonmys


Min mans verk på alla hjärtans dag


Felix spelar cup


Alex spexar i gymhallen


Jag och Alex


Dexter Morgan


Ha en fin fredag!

Mobilt inlägg.

Gör ett inlägg från mobilen. Har legat vaken i omgångar sen kl 02. Kom på en grej då som jag legat och tänkt på. Åååå jobbigt när det liksom inte kan flytta ur huvudet till en tid som är mer legetimt att vara vaken på. Jaja nu är det ändå dags att gå upp snart. Idag ska jag på pumpträff, jag skrev tidigare att det var igår men jag tog fel på dag. Jag ser iallafall fram emot det. Näe, nu har jag insulinkänning också. Nu tvingas jag gå ner till köket. Suck suck. Vi hörs senare.

Idag är det en annan dag....

Igår fick jag med mig bästaste L på kicken. Hon var jätteduktig! Håkan han fick stryk av min svägerska och det såg inte ut att göra nåt:-) Hon har tränat i jag tror 7 år så det var rejäla smällar men hon tålde ju också att Håkan tog i och det märkte jag att det hade han inte gjort med lilla frugan inte, uj vad stark han var:-)

Idag har jag och Håkan tillbringat halva dagen med kära mamma. Vi fikade på ejes och åt lunch på curryclub, avslutade sedan med att handla på coop. En trevlig dag.

Nu skulle jag bara vilja lägga mig och sova en stund, fattar inte varför jag är så trött. Ikväll är det badminton som gäller, Felix ska med så det blir att köra halv dubbel:-)

Nu har maken tänt en brasa, så jag ska nog lägga ner huvudet på kudden en stund..... 

Jo det blev väl bra....

Ja det blev det väl till slut. Dagen innehöll, förutom en del sura miner och bittra gräl, (Jag måste va makalöst svår att bo med) jo den innehöll även, ett fint hårband, hemlagad sushi, två tvättade maskiner samt ett extremt tålamod från min man. Tack fina Håkan!

Eftermiddagen och kvällen tillbringades på jobbet. Idag är det APT, tuddeluuu......

Senare i kväll är det äntligen kick´n box. Det har blivit glest mellan träningarna nu, det är bara kicken som har funkat nu, badminton och yogan har fallit bort. Får ändra på det snart men det har varit mycket nu. Egentligen borde jag verkligen prioritera träningen då men så blir det ju inte. Hahah världens bästa L ska med ikväll:-) Kul!


Nu: Kaffe nr 2.

Hej.

Valentine´s day.

Jag gillar inte alla hjärtans dag. Jag tycker det är fånigt. Tarvligt. Löjligt. Barnslgt.

Men trots detta är jag alltid besviken. Det händer inte nåt speciellt och aldrig blir jag överraskad. Oftast står Håkan med en "dåligtsamveteblomma" fram emot eftermiddagen pga mitt dåliga humörj ust denna dag. Spontant? Nä.

Det betyder att det trots allt finns en väldigt liten tjejig tjej innerst inne hos mig, och denna lilla tjej kommer fram denna dag och på min födelsedag. Det är också en dag som jag ogillar.

Tänker i mitt sinne trycka undan det faktum att det är denna dag i dag och gå till jobbet till eftermiddagen glad för att det är en vanlig måndag.

Så det så.

Glad alla hjärtans dag!


Nu äntligen.

Sa jag till mig själv när jag vaknade kl 13. Nu är jag ledig ett tag. Men så kom jag på att det är jag ju inte, gör kvällen i morgon och sen APT på tisdag. Men sen så:-)

Vi åkte och hjälpte till med städningen av hallen när jag vaknade. Det var så många så det var gjort på ett kick.

Känner mig ur fas, hinner inte med riktigt. Men det ger sig snart. På onsdag ska jag till karlstad för kurs 2 i insulinpumpsbehandlingen. Ska bli jättekul att träffa gänget igen och se om det gått lika bra för de andra. Denna gång får vi lära oss mer om de avancerade inställningarna som finns tillgängliga, är verkligen nyfiken på dom.

Nu strax ska jag försöka hinna med lite här hemma så jag kommer ikapp. Städning och tvätt i massor finns det. Jag har provat Kevins metod (hunden) Stirra på tvätten löjligt länge i hopp om att den är ren när jag blinkar, men det funkar inte. Det gör det ju inte för Kevins del heller för den delen, kattmaten har icke hoppat in i hans mun när han tvingas blinka.



Klart slut.

Cupen slut.

Ja iallafall för Felix del. Han vann ju som sagt första på walkover och det är ju enligt Felix också en vinst:-) De andra två matcherna mötte han superduktiga killar som spelat i flera år. Han tog det bra Felix, det viktigaste var erfarenheten tyckte han och han vann faktiskt både 1a och 2a pris i lotteriet:-D

Nu har jag lekt med bloggen en stund och lagt in ett fint snöfall. Det är ju fint med snö även om vi har fått nog av det. Jag får dra fram det positiva med snön nu när jag är så mäkta trött på den och det är ju då att det är fint, det enda positiva nu.

Stålsätter mig för ett nattpass nu, är riktigt trött så det blir tufft.

Ha en fin lördag allihop!

Idag är det cup.

Idag kommer vi befinna oss i hallen mest hela dagen. Vi har cafet mellan 14-17. Just nu är vi hemma för att få i oss lite smörgåsar. Felix skulle ha spelat första matchen klockan 10 men den vann han på walkover. Nästa match spelar han kl 12.

Igår bakade vi kakor till försäljning och Ingela hjälpte oss och bakade en Sverigekaka. Mamma fyllde burkar med chokladbollar så nu har vi enough :-) Tack snälla ni!

Igårkväll var jag hos pappa och Ingela en sväng och drack ett *läs 3* glas vin. Det var mycket trevligt och välbehövligt. Jag har saknat tiden som var innan pappa blev sjuk och den börjar komma tillbaka sakta.

Nu håller vi tummarna för Felix!

Lång natt.

Ja det har det verkligen varit på jobbet. Mycket tankar har hunnit springa förbi. Jag skulle gärna vilja säga att de har sprungit förbi men i själva verket är det så att de sprungit in men liksom inte ut. Hoppas på att jag verkligen kan somna när jag kommer hem.

Vi var hos pappa igår, för han fyllde år. Även där kom det många tankar inspringnas som envist stannar kvar. Jobbiga känslor som väller fram. Känns som att det är lite för mycket just nu.

Jaja det ordnar sig tillslut.

Vädret har även detta år spelat oss ett spratt, när man tror att våren är på väg, står kung Bore där och skrockar nöjt.




Nu är ju förmodligen inte kung Bore en katt men det är nog så här han flinar när vi besviket tvingas ut i snön.

Gaaaahhh!

Dagens träning var superbra! Även ungarnas träning var bra idag. När vi kom dit fick jag mig en liten kalldusch. Ja, det var tydligen NU på lördag som Felix ska tävla. Och den här tävlingen som Felix, min älskade Felix nämt lite flyktigt i förbifarten är tydligen en rätt stor tävling som varar i TVÅ dagar OCH jag ska tydligen ansvara för kafeterian på lördag mellan 14-17. Och ja, vad ska vi sälja då? Jo det vi bakar förstås! Jojo det blir nog bra när jag har vant mig vid tanken kanske. Det är iallafall kul att han ska tävla tycker vi. Min nya lur kom idag, Iphone4, och den är fantastisk. Mycket bättre ljud än trean och kameran ska vi inte tala om. Den är gudomlig om man jämför. Nu är det läggdags även i detta hus. Sov gott, where ever you are.

Ledig dag med liten...

Undrar hur länge jag kan kalla honom för det, min liten? Han är ju 6 år nu och börjar skolan till hösten. Nänänänä, nu får jag ge mig, jag fick ångest.

Vi är lediga idag men har inga direkta planer. Just nu sitter han och spelar madagascar på ps2an och beskriver in i minsta detalj varje plan han har.

Orkar inte direkt göra upp nån plan för dagen, känner mig inte på topp. Träning ikväll för hela familjen. Badminton för grabbarna och direkt efter blir det kick´n box....vänta här nu. Barnvakt måste ju ordnas. Bäst att ringa mamma på en gång.

Ha en bra dag hörrni!


Början på något bra.

Vi har gjort en revolutionerande upptäckt i min familj. Det har gjort att många frågor har fått svar. Mer om detta när allt är klart. Ytterligare ett bevis på att 2011 är möjligheternas år.


Denna helgs nattjobb slog ut mig totalt. Kunde bara sova 3,5 timme efter passen båda dagarna. Frustrerande men det fick ju gå.

Jag kunde börja med kick´n boxträningen igen igår efter denna konstiga förkylning och magsjuka men det märktes att jag inte var i direkt form. Magkatarren visade sitt rätta ansikte då också vilket gjorde att jag hade svårt med andhämtningen. Håkan har även han fastnat för denna träning så han var med även igår. Hannele bangar även denna gång, svagt tycker jag;-) *jag vet att hon läser*

Nej, nu ska jag ta tag i dagen!


Lite lugnare idag.....

Jag känner mig orättvist behandlad och bakbunden.



Tack snälla Petra för den fina kommentaren till förra inlägget!

Jaja, annars idag så är det zombiedag. Brukar gå på halvfart när jag jobbat natt. Det jag mäktar med gör jag ingenting annat. Ni vet kliver upp, äter fil, duschar, tvättar lite och spenderar ungefär 4 timmar på att intala mig att jag orkar åka och handla sen. Det bästa med de här de här dagarna är att jag får välja precis vad jag vill till middag och Håkan gör det, det senaste gångerna har det blivit sushi och så även idag. Snälla snälla Håkan! Tack.

Usch jag är så arg!

Jag är så arg efter dagens lönesamtal så jag tänker INTE skriva om det.
                                                                                    
                                                      

I dag ska jag sälja mig själv.

Ja det ska jag faktiskt. Jag ska på individuellt lönesamtal. Jag gillar inte det. Min älskade Hannele sa att "vad bra, då ska du sikta högt" men näe, jag gillar det inte, jag är nöjd som det är jag. Jag fick ju fackligt påökt förra året, det räcker väl? Eller? Gaaaaaahh! Måste samla mig.

I morse var vi till tandläkaren med Felix, han fick massor av beröm. De få gaddarna han har i munnen (typ framtänderna) var jätterena och fina :-) Sen skulle ordningen återställas och Felix skulle tillbaka till skolan efter en fyra dagars sjukdom, men tji fick vi. Det var friluftsdag så på skolan stog alla ungar utrustade med pulkor och skidor. Felix vände sig mot mig och sa "-Mamma, jag kan ha missat nåt" Nähä!? Det var bara att åka hem igen.

Förut sa Felix: "-Mamma jag har äntligen ?mouldat? spelet, så nu har jag massa djur, pegasushästar och sånt. "-Jaha????, sa jag och såg förmodligen rätt dum ut för han kollade mig för att se om jag visste vad det är. "-ÖÖÖÖh nä, är det olagligt!?" "-Näe mamma, svarade han mig med en djup suck. Ska det vara såhär nu?? Att ungen börjar prata ett helt nytt språk som jag bara kan gissa mig fram på. Eller finns det några lektioner att ta? Jag har alltid tyckt att jag är väl en ganska hipp mamma med väldigt god kontakt med mina barn men när de liksom börjar gå på den där parallella vägen. Jaja jag får helt enkelt lägga i en högre växel så jag hänger med, jag vill ju inte vara pinsam:-) Det är jag i och för sig redan enligt Felix, det räcker med att jag frågar hans bästa kompis hur det är när han kliver in genom dörren. Sötnosar hihihi.

Nu ska jag stålsätta mig inför lönesamtal!

Jag kan inte låta bli....

Jag gick igenom gamla fotomappar för jag tänkte skapa en ny header. Jag hittade massa kort och jag kan ju konstatera en sak, att jag och Alex blir lite fjantiga i kamerasammanhang.

Check this out!











Bilderna talar för sig själva, men vi är nog ganska lika han och jag:-)


Lite blandade foton...

Lägger in lite olika foton....

Vad tycker ni om ändringen av bakgrunden? Är det rörigt?

Mysko bild av Kevin.


Jag knäpp.


Alex knäpp.


Jag på sushihaket.


Felix är snygg på cafe'



Jag som blond.


Älskade Orlando Bloom som bodde hos oss i 4a veckor.


En del bilder blir verkligen dåliga med Iphone3. Snart kommer min 4a!

Häpp¨å er!

Dumma hosta...

Vaknade tidigt, 06. Har en jättejobbig hosta som inte ger sig. Håkan låter likadant. Försökte somna om men gav upp. La mig på soffan och slog på Vakna med the voice. Har inte fattat innan, men nu börjar det ljusna, Paul Haukka har slutat va? Vet inte om jag gillar det. Martin Björk är ju ögongodis okej, men mer är han väl inte. Tycker han säger fel saker och bara försöker vara rolig. Nä tillbaka med Paul!

Jag bestämde mig i denna stund att även kvällens träning blir inställd, siktar på söndag nu. Jag citerar min bror som i sin tur citerade Ulf Lundell "typ" i ett mail till mig: "Även en inställd träning är en träning" ;-)

Hade tänkt lägga ut lite blandade bilder men sladden ligger på övervåningen.....ha tålamod, jag hämtar den under dagen:-)

Hörs sen!

Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Det är jag det. Men idag har verkligen min underbara son fått mig på bättre humör. Han har sån härlig och kvick humor. *mamma upp idagen* Vi har även haft ett heart2heart snack där han bevisade för mig att han verkligen är klokare och äldre än vad jag insett.

Precis nu så frågade han mig vad ett stipendium egentligen är, alltså hur man får det. Jag svarade medans jag bloggade nu att det är ett slags pengabidrag man får vid en bra prestation.
"-Hur mycket fick du?", frågade han.
"-Va?"svarade jag frånvarande.
"-När du födde mig?", säger han samtidigt som ha smilar stort med glimten i ögat. Att få mig att le när jag är på detta humör är en bedrift så den som lyckas ska sträcka på sig och veta att det är guld värt!
 
En annan grej. Jag gjorde ett mensatest för längesen som resulterade i att jag blev inbjuden till att göra det stora testet. Detta har Felix tyckt varit lite roligt en tid så han ville göra samma test. Kolla in hans resultat, högsta resultatet. *mamma upp idagen;-)* Testa själva: Klicka här.


Ja nu är iallafall humöret lite mycket bättre tack vare min älskade förstfödda!

Härliga olägliga sjukdomstider.

Varför faller det sig aldrig så att dom här sjukdomstiderna kan infalla just då när man känner att man BEHÖVER vila eller när man känner att man har lite tid över? Jag har verkligen ingen tid/lust till detta nu. Känner mig rastlös och orkeslös samtidigt. Missade träningen igår och ikväll blir det ingen badminton:-( känner mig putt som en femåring som inte fick det den önskade sig i julklapp. Och tydligen är det så att när mina barn får en varsin sjukdom, i detta fallet, magsjuka och förkylning, så får jag inte den ena eller andra utan lite av varje för det ska ju vara RÄTTVIST! Putt putt putt putt!!!

Ja det är måååååånda´morron.....

Mäh, det är det ju inte. Fick för mig det. Jag har faktiskt nästan precis vaknat. Fick sjukanmäla mig igår. Fick jätteont i magen och blev paniskt rädd för att åka och jobba. Sen var jag ju även smittbärare, Alex kräktes ju på söndag kväll.

Skulle ju tycka kanske att det hade varit skönt om jag hade somnat i tid, men så blev icke fallet. Jag var rastlös i hela kroppen och somnade inte förrän kl 05. Såg på 2 filmer. "I rymden finns inga känslor" och "R". Två motsatser kan man säga. Båda var väldigt bra, rekommenderas.

Jag och Håkan är definitivt inte överens just nu. Jag vill sälja huset, har velat det ett tag. Känner mig nerdragen av det, bara en börda. Alltid är det något som ska fixas eller betalas, Elräkningen de senaste 2 åren är katastrofala, trots bra elavtal. Håkan är väl som han brukar. Allt kan lagas. Slitsamt just nu. Suck. Passar inte in 2011!!

RSS 2.0