title>Carina-snurrig som få. -

Mors dag!

Den firades med att mamman fick en alldeles lugn dag med enbart man i karlstad.
Nja typ så. Jag fick fin frukost och present av Felix, en Björn Borg parfym, Alex var hos J. Sen åkte vi till mamma som är i skattkärr och vaktar hund och hus. Vi fikade och plockade ägg i hönshuset *hua*

Sen åkte jag och Håkan till ikea för att köpa en ny wokpanna för Håkan hade minsann en bild i huvudet av en jättegod wokrätt så då gäller det att smida medans järnet är varmt. När vi kom hem så gjorde han i ordning den, och alldeles riktigt, den var mycket god. Bra Håkan, tack och puss:-)

Sen kollade vi på "Himlen är oskyldigt blå", den var jättebra, så kul att se allt från 70-talet. Vilket jobb att skildra 70-talet nu, 2011, med all rekvisita, kul!

Precis när filmen var slut så kom Alex hem med J, de hade firat farmors födelsedag. Han stod utanför dörren med en JÄTTEstor blomsterbukett egenhändigt plockad. Jag blev så glad, älskar barnplockade blommor, de är allra finast. Så fyllda med omtanke.

Nu har Alex precis nattats med mysiga kramar och pussar och underbara tonårssonen har krypit tillbaka in i sitt herravälde till tonårsrum, nystädat dock:-)

En lugn och skön mors dag är inte att underskatta!

Nu inväntas Big Brothers näst sista livesändning. Spispopcorn till det? Ja tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0